DÉMY WERLEMAN-FUNG
EIGENARESSE
Van jongs af aan stond ik al met mijn vader in de keuken te bakken. Als half-Arubaanse zit naast dansen ook bakken in mijn bloed. Het begon meer als een hobby. Dat ik er uiteindelijk mijn werk van zou gaan maken, had ik alleen maar kunnen dromen.
In het bakken kon ik mijn creativiteit kwijt. De lekkerste producten op tafel zetten met het mooiste uiterlijk gaf mij veel voldoening. Echter kwam daar niet mijn 'drive' vandaan. Jaren geleden werd mijn zus allergisch voor diverse producten en bepaalde ingrediënten in producten. Daardoor moest zij veel dingen die ze lekker vond ineens laten staan. Allergievrije varianten smaakten toch niet hetzelfde of waren niet eens lekker. Het was teleurstelling na teleurstelling en daardoor was het voor haar moeilijk om nog te genieten van iets lekkers.
Door dit van dichtbij meegemaakt te hebben, weet ik hoe lastig het is voor mensen met een allergie om gewoon iets lekkers te gaan halen. Daarom heb ik er mijn missie van gemaakt om hier verandering in te brengen.
In 2017 ben ik afgestudeerd als Patissier. Mijn kennis van producten en grondstoffen gebruik ik nu in de ontwikkeling van mijn eigen producten. Ik vervang de allergenen door alternatieven zonder dat de smaak of kwaliteit van het product wordt beïnvloed. Het perfectioneren van een product kost veel tijd en energie. Perfectie zit in een klein hoekje, maar ik ga net zo lang door totdat mijn producten die perfectie bereikt hebben. Bekijk mijn werk op mijn instafeed.
In 2017 ben ik afgestudeerd als Patissier. Mijn kennis van producten en grondstoffen gebruik ik nu in de ontwikkeling van mijn eigen producten. Ik vervang de allergenen door alternatieven zonder dat de smaak of kwaliteit van het product wordt beïnvloed. Het perfectioneren van een product kost veel tijd en energie. Perfectie zit in een klein hoekje, maar ik ga net zo lang door totdat mijn producten die perfectie bereikt hebben. Bekijk mijn werk op mijn instafeed.
SIU-HO FUNG
ONTWIKKELAAR
De stille kracht achter Deemz Pastry is mijn man Siu-Ho Fung. Ervaren wat betreft softwareontwikkeling, design en zoveel meer! De complete website en het systeem erachter is door hem van de grond af opgebouwd. Hij zorgt ervoor dat de website blijft draaien. Daarnaast helpt hij wanneer het kan ook mee met het verzenden van de postpakketten en het leveren van alle taarten. Dus wie weet staat hij binnenkort met jouw bestelling aan de deur!
ALLERGIEVRIJ
BIJ DEEMZ PASTRY
Deemz Pastry specialiseert zich in het maken van allergievrije producten zoals bruidstaarten, brownies en bonbons. Doordat de producten gemaakt worden in een aparte afgesloten ruimte, komen ze niet in contact met grondstoffen die een allergische reactie kunnen veroorzaken.